A Bosszú Angyalai - Holtpont

A Bosszú Angyalai - Holtpont

A Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 10.kötete

Kiszállítás :
Következő munkanap
Borító:
Kemény
EAN:
977253294803718010
Brand :
kepregenymarket
Webshopunkban:
Raktáron
V26 Bolt :
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Thor már a kezdetek óta kulcsszereplője a Bosszú Angyalainak.
De amikor Fátum doktor fenyegeti a viharisten követőit, választania kell az Asgardi és a bosszúangyali kötelességei között.
Ha ez még nem elég, Vasembernek is szembe kell szállnia vele, hogy újra helyreálljon a csapatbéke, és kibillentse a várhatóan katasztrofális holtpontról!

A gyűjtemény a The Avengers 3.széria 61-63., 76., a Thor 2.széria 58. és az Iron Man 3.széria 64.számát tartalmazza.A történet előzményei:

A világ összes fővárosának nyoma veszett, az ENSZ pedig a Bosszú Angyalaiként ismert hősszervezetet kérte fel a világot lassan anarchiába döntő eset felgöngyölítésére.
Majd, miután megküzdöttek a Skorpió nevű rejtélyes elkövetővel, és visszajuttatták az összes várost az őket megillető helyre, hálából önálló hatalmi tényezőként ismerték el őket.
A csapat kinevezte az addigi központját a Bosszúangyalok nagykövetségének, amivel számos amerikai hivatalnok ellenszenvét vívták ki maguknak.
Szurtur, a tűzdémon végzet Odinnal, ezért fia, Thor vette át a helyét Asgard felett mindenek atyájaként. A viharisten meglátása szerint ekkor ismét eljött az ideje annak, hogy a népe példát mutasson a halandók számára, ezért az istenek honát New York fölé költöztette;
Asgard jelenleg varázsszerűen lebeg néhány méterrel a város felett. Ezáltal ugyan az asgardiak közvetlenebbül avatkozhatnak a halandók ügyeibe, ám a jelenlétük jó pár bizalmi és vallási kétséget vet fel a lakosság körében.
Nem Thor az egyetlen olyan Bosszúangyal, akinek a hovatartozása megkérdőjeleződik.
Jack Hart egy Philip Hart nevű, közismert tudós és egy Contraxról származó, emberszerű földönkívüli nő, Marie gyermekeként született. Miután gyermekkorában ráömlött apja forradalmian új energiaforrása, az úgynevezett zérófolyadék, az olyan változásokat okozott a testében, aminek következtében az öklei energiasugárvetőkké váltak.
Nemrég azonban ez a képessége egyre rányíthatatlanabbá, veszedelmesebbé vált.
Scott Lang, a második Hangya élete sem felhőtlen.
Egy zűrös válóper közepén választania kell az őt befogadó szuperhőscsalád és a lánya, Cassie Lang között.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
977253294803718010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2