Batman 1.

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Batman 1.
A sorozat 1. része
Borító:
Puha
Státusz:
Nincs készleten
Brand :
kepregenymarket
850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Batman-képregény 1989-ben jelent meg Magyarországon először, egyszerre az első Batman-mozifilmmel. 1990. januártól már havonta olvashattuk a sötét lovag kalandjait. Kevesebb mint két év elteltével a Batman kéthavira váltott, majd össze¬nőtt Superman kalandjaival. 2001. decemberben jelent meg az utolsó szám ebből a sorozatból. Ezt követően már csak külön- számok kerültek az újságoshoz, mint a 2004-es Pókember és Batman, a 2005-ös mozifilm képregény-adaptációja, vagy az ugyanabban az évben megjelent Batman: Az etső év. Közel 10 éve nem jelent meg Batman-képregény az újságárusoknál, de a közbeeső időt a Képes Kiadó képregénykötetekkel hidalta át Az évek során így még elérhető lett tizennégy Batman vonatko¬zású könyv (Hush 1-5., Hush visszatér 1-2., Hush szive. Préda, Terror, Arkham elmegyógyintézet Halotti maszk, Superman/ Batman 1-2., Az Igazság Ligája kalandjai 1-2.).
Most a régi kéthavi megjelenésű Superman & Batman-kép¬regény hagyományait folytatva indítjuk el új Batman-soroza- tunkat, amelyben második történetként Superman szerepét a Ragadozók veszik át. A Ragadozók egy viszonylag újabb képre¬gény: 1996-ban jelent meg először Amerikában. Eredetileg csak
Orákulum és Fekete Kanári voltak a tagjai, de amikor átvette az írást Gail Simoné az 56. számmal, kibővült a csapat (először a Vadásznővel, később az új Batgirllel és másokkal).
A Ragadozók ugyanúgy Gotham City története, csak nem Batman áll a középpontban. Időnként ő is megjelenik persze, és a történetek minden szereplőjének van vele valamiféle előélete (a legnyilvánvalóbb Orákulum, a korábbi Batgirl, akit Joker lőtt le és nyomorított meg, hogy így kínozza Gordon felügyelőt).
Barbara Gordon azóta visszavonult és számitógépes zseni¬ként iif ormadokkal szolgai a szuperhősök számára. Az ó ötlete volt a Ragadozok csapat létrehozása is.
GOTHAM QTY: RAGADOZOK címmel a sorozat 56-61. szá¬ma (Simoné írásának kezdete) már megjelent külön kötetben, így most onnantól vesszük fel a fonalat a 62. számmal.
Batman ma népszerűbb, mint valaha. Az új mozifilmek, a legújabb videojátékok mind-mind hatalmas népszerűségnek ör¬vendenek, vagyis minden esély megvan rá, hogy Batman ezúttal tovább maradjon a színen, mint előző alkalommal.
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
977206456000414001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés