Egyszerűbb gyereknevelés - boldogabb gyermekkor

Egyszerűbb gyereknevelés - boldogabb gyermekkor
Egyszerűbb gyereknevelés - boldogabb gyermekkor
Szerző:
Denaye Barahona
Nyelv:
magyar
ISBN:
9789635701506
Borító:
puhatáblás
Oldalszám:
192
Kiadó:
Álomgyár Kiadó
EAN:
9789635701506
Kiadás éve:
2021
Webshop készlete: Raktáron
3 699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
„Érdekes olvasmány, forradalmi megközelítés." – DIY Daddy
Szabadítsd fel magad a tökéletes szülőség nyomása alól, és fedezd fel a családi harmónia megteremtésének egyszerűbb módját.
A szerző, Denaye Barahona forradalmi megközelítésével arra biztat minket, hogy gondoljuk újra a szülőségről alkotott képzeteinket, és egyszerűsítsük azokat. Fedezzük fel néhány jól kigondolt játék előnyeit, tegyünk könnyű, tápláló ételeket a családi asztalra, és alkalmazzunk egyszerű (mégis következetes) fegyelmezési módszereket. A gyermekek kreatívak, találékonyak és kíváncsiak – és még inkább azokká válnak, ha a szülő teret ad a kibontakozásuknak.
A családi élet természetes megközelítése nemcsak a gyermeknek, hanem a szülőknek is jó. Miután megszabadultunk a tökéletesség kényszerétől, mindannyian képesek vagyunk kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élni.
Denaye Barahona PhD családjóléti, fejlődéslélektani területen doktorált gyermekpszichológiából. Célja a munkájában és a magánéletében is ugyanaz: megvalósítani az egyszerűség és a boldogság családi légkörét. Ezért dolgozik, és tanácsait most az olvasókkal is megosztja a könyvében, amely azoknak szól, akik nyugalmat szeretnének találni a zajos, harsány világban.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-198103
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2