Éhség (regény)

Éhség (regény)
Formátum:
Regény
Szállítási információ:
1 munkanap
Borító:
Kartonált
Oldalszám:
368
Szerző:
Alma Katsu
Kiadó:
Agave
Státusz:
Készleten
Brand :
kepregenymarket
Kiadás éve:
2018
Raktáron
3 780 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A gonosz láthatatlan, és mindenütt jelen van.

Csak ez lehet a magyarázat arra a sorozatos balszerencsére, amely a Donner-társaságként elhíresült szekérkaravánt sújtja, ami 1846-ban indult útnak Kaliforniába. Kifogyóban lévő készletek, kétségbeesett viták és egy kisfiú különös halála az őrület határára sodorja az elszigetelt utazókat. Annak ellenére, hogy arról ábrándoznak, hogy mi várja őket nyugaton, már eltemetett titkok kerülnek a felszínre, és a karaván tagjai között feszülő nézeteltérések gyilkossághoz és káoszhoz vezetnek. Úgy tűnik, hogy képtelenek elkerülni a tragédiát… és képtelenek megszabadulni attól az érzéstől, hogy valaki – vagy valami – követi őket, és vadászik rájuk. Talán a gyönyörű, de elátkozott Tamsen Donner miatt (akit néhányan boszorkánynak tartanak), talán azért, mert meggondolatlanul azt az útvonalat választják, amely egy addig ismeretlen terepen vezet keresztül, vagy talán egyszerűen azért, mert elpártol tőlük a szerencse. A kilencven férfiból, nőből és gyermekből álló Donner-társaság egyenesen a western-korabeli amerikai történelem egyik legszörnyűbb és legtragikusabb kalandja felé igyekszik.

Amikor a karaván tagjai egymás után nyomtalanul felszívodnak, a túlélőket egyre inkább hatalmába keríti az érzés, hogy talán valóban valami nyugtalanító és éhes vár rájuk a hegyek között… vagy talán az a gonosz, amely testet öltött körülöttük, és kezdettől fogva bennük növekedett.

Az Éhség elegánsan ötvözi a történelmet a megmagyarázhatatlannal, és hátborzongatóan izgalmas betekintést nyújt a végletekig túlfeszített emberi természet törékenységébe.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789634194712
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!