Makrancos hercegnő 1.kötet

Makrancos hercegnő 1.kötet
Formátum:
Képregény, manga, magyar nyelvű
Szállítási információ:
1 munkanap
Borító:
Kartonált
Oldalszám:
192
Szerző:
I-Huan
Rajzoló:
I-Huan
Fordító:
Kleinheincz Csilla
Kiadó:
Delta Vision
Státusz:
Készleten
Brand :
kepregenymarket
Raktáron
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Töténetünk az õsi Kínában, a Szung -dinasztia idején játszódik. A birodalomban a hírhedt Csin Kang felkelés miatt nagy zûrzavar uralkodik. A közelgõ pusztítástól tartva Liu császári ágyas fájó szívvel egy közember, Tang Huj gondjaira bízza karon ülõ leányát, Ji Fu hercegnõt. Tang Huj a gyermekkel együtt délre menekül, és így Ji Fu hercegnõ holléte a rejtély ködébe vész...

Egy temperamentumos fiatal lány, aki valójában hercegnõ, segítõk és ellenlábasok, udvari politika és igaz szerelem. A Delta Vision új sorozata mindezt kínálja a történelmi Kínában játszódó új sorozatában, a Makrancos hercegnõben, amely egyben az elsõ kínai képregény hazákban.

A történelmi Kínában a 12. században a Déli Szung-dinasztia elkeseredett küzdelmet vívott a Csin-dinasztiával, amely végül a császári családot is fenyegette, melynek tagjai aztán vagy meghaltak, vagy a veszély elõl a birodalom más, fõként déli területeire menekültek. Kis idõ múlva az új császár megbízást adott még élõ rokonainak felkutatására, ezért Csung Lu Vut fürkészként a fõvárosba rendelték. Jüe Fej tábornok kitûnõ katonája persze egyáltalán nem lelkesedett, hogy egy ilyen feladatért visszahívták a harcmezõrõl, ami idõvel az újabb és újabb csalók feltûnésével egyre inkább keserûségbe csapott át. Három év elteltével azonban feltûnik egy fiatal orvos, Tang Huj, aki más, mint a többi, nem a saját hasznát lesi, ami felkelti Csung Lu érdeklõdését, bár a lány, akit magával hoz, távolról sem hasonlít egy hercegnõre. Cse Li, aki az elmúlt tíz évet egyszerû emberek között töltötte Tang Huj húgaként, temperamentumos, igazi vadóc, ráadásul nem is akar hercegnõ lenni, ám kétség sem férhet hozzá, hogy õ az elveszett Ji Fu hercegnõ, akit anyja Tang Hujra bízott a háború idején. Nincs más hátra, hercegnõt kell faragni az akaratos lányból, hiszen ezáltal nem csak Tang Huj küldetése ér véget, hanem talán Csung Lu is visszatérhet a katonák közé, azonban kezdettõl szörnyû kapcsolata Cse Livel mindkettejük dolgát jócskán megnehezíti.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789639679436
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!