Superman-Batman - Abszolút hatalom

Superman-Batman - Abszolút hatalom
Szállítás GLS futárral:
1 munkanap - ha 14 óráig megrendeled
Szállítás Foxpost automata:
2 munkanap - ha 08 óráig megrendeled
Borító:
Kemény
Brand :
kepregenymarket
Hamarosan újra kapható
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A két legismertebb szuperhõs újabb közös története közvetlenül a roppant sikeres, magyarul is olvasható Supergirl után játszódik – ám mégis egy egészen más világba, sõt, világok egész sorába kalauzol el minket. Egyik napról a másikra egy olyan Földön találjuk magunkat, amely fölött vaskézzel uralkodik két kegyetlen diktátor: Superman és Batman!
Vajon mi történt, ki a felelõs ezért a hihetetlen változásért és a sok gyilkosságért, és vissza lehet-e egyáltalán téríteni az idõt normális folyásába? A látványos jelenetekkel tarkított utazás alternatív világok között az utolsó pillanatig izgalomban tartja az olvasót.
A számtalan vendégszereplõk között ismert és ismertnek vélt arcok mellett olyan figurákat is megismerhetünk, akik nálunk meg nem jelentek meg egyetlen kiadványban sem. A teljesség igénye nélkül: Darkseid, Wonder Woman, Supergirl, Superboy, Metron, Ra’s al Ghul, Zöld Lámpás, Zöld Íjász, Flash, Rock õrmester, Tomahawk, Jonah Hex, Vandal Savage, Solomon Grundy, a Marsbéli Fejvadász, Kamandi, Blackhawk és a 31. századi Szuperlégió tagjai is felbukkannak a történetben.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789639833388
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2018.10.10 10:05
 - Rebeka
Sztem ez a legjobb Batman képregény ever! A két kedvenc karakterem egy történetben, ez egyszerűen kihagyhatatlan. Szeretem ezt a webshopot, nagyon korrektek.