Titkos háború

Titkos háború

A Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 14.kötete

Borító:
Kemény
EAN:
977253294803718014
Brand :
kepregenymarket
Webshopunkban:
Raktáron
V26 Bolt :
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
Hamarosan újra kapható
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Nick Fury ezredes, a globális kémelhárító szervezet,
a SHIELD igazgatója felfedezi, hogy egy gonosz agytröszt pénzelni kezdi a világ legveszélyesebb szuperbűnözőit.
Titokban összehív egy csapatot – Pókembert, Rozsomákot, Amerika Kapitányt, Luke Cage-et és Fenegyereket –,
hogy vessenek véget ennek a fenyegető veszélynek.
Ám egy évvel később a dolog visszaüt, amikor a résztvevők és családtagjaik élete emiatt veszélybe kerül.
A gyűjtemény a Secret War 1-5. számát tartalmazza.


A Szerkesztő Előszava-

A nemzetközi kémszervezetek világa bármely író számára az ötletek egész tárházát képviseli.
Persze a Marvel világának is megvan a maga kémje Nick Fury SHIELD-ügynök személyében, aki eredetileg ugyan II. világháborús hős volt a Sergeant Fury and his Howling Commandos lapjain, ám Stan Lee és Jack Kirby keze alatt ő lett a Marvel válasza James Bondra, Harry Palmerre, Napoleon Solóra, illetve a színes hatvanas évek többi szuperkémjére.
2004-ben Brian Michael Bendis ismét újraformálta Nick Furyt a Titkos háborúval – egyben kivezette a szuperlaza világjáró spionszerepből és áthozta őt a 24 című sorozatból is ismert kétes erkölcsű, csúcstechnológiát használó kémthrillerek birodalmába –, amelyben egy csapat hős minden előjel nélkül egyszer csak Fury egyik összeesküvésének közepébe csöppen; olyasmibe, ami beláthatatlan következményekkel fenyeget a Marvel világának jövőjére nézve…
Elég belelapozni a kötetbe, hogy lássuk, itt valami különlegest tartunk a kezünkben – nagyrészt Gabriele Dell’Otto szemkápráztató festett oldalainak is köszönhetően.

Az olasz származású művész érdekes módon a Paninin keresztül tűnt fel a Marvel közelében, amikor a 90-es években készített számukra pár exkluzív borítót néhány történet európai kiadásához. Sőt, a könyvsorozatunk gerincén lassan kirajzolódó kép is ezen egyedi festmények közé tartozott eredetileg.
A Titkos háború esetében a képei pont megfelelő realizmussal ruházzák fel a történetet ahhoz, hogy az tökéletesen illeszkedjen a témakör komor természetéhez. Legyen szó az esküdt ellenségének kezet nyújtó, latvériai nagykövet vérfagyasztó mosolyáról, vagy arról, ahogy a részeg Rozsomák egy újabb hős valódi kilétére jön rá pusztán annak szaga alapján, Del’Otto minden egyes szereplőt a lehető legmesteribb módon ragad meg. Ha ehhez hozzávesszük a könyvben elszórt SHIELD-aktákat és –interjúkat, akkor egy olyan történetet kapunk, amely egyetlen akkori Marvel-kalandra sem hasonlít.
Lapozzunk hát, hogy lássuk, mennyi áldozatra hajlandó valaki a saját hazájának védelme érdekében…

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
977253294803718014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2