Végtelen

Végtelen
Végtelen
Szerző:
Willow Winters
Nyelv:
magyar
ISBN:
9789635703159
Borító:
puhatáblás
Oldalszám:
304
Kiadó:
Álomgyár Kiadó
EAN:
9789635703159
Kiadás éve:
2022
Webshop készlete: Raktáron
4 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
„Minden szavával elvarázsolt.” – Bookgasms Book Blog Nem nyugszom, amíg nem leszel az enyém! Ez a férfi úgy tart a markában, ahogy arra senki más nem lenne képes. Talán azért, mert a szívem az övével egy ritmusra dobban. Talán azért, mert a testem egyedül az ő testére vágyik. Talán, mert azt gondolta, hogy már azelőtt szerelmes lett belém, mielőtt egyáltalán megpillantott volna. Tévedett, mert nem én voltam az, akit a szerelmének tartott. Még soha semmi miatt nem szenvedtem annyira, mint e miatt a kis titok miatt. Azt gondolta, hogy az övé vagyok. De nem volt igaza. A sors sosem akarta, hogy az övé legyek. Csalókák az emlékeink, de most már tudom, mit akarok. Amire mindennél jobban szükségem van, az ő. Carter. Mindig is ő volt. És addig nem nyugszom, míg ő is ugyanannyira az enyém nem lesz, mint amennyire én az övé vagyok.
A USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Willow Winters négyrészes sorozatával hozza el olvasóinak a Crossok világát. A bűn szívében-sorozat befejező része csodálatosan drámai lezárása a botrányosan túlfűtött, elképesztően izgalmas történetnek.
„Ha az után sóvárogtál, hogy a sorozat nagyszabású, kalandos véget érjen, akkor most valóra vált a kívánságod!” – Bookalicious Babes Blog
„Nagyon élveztem a remekül megírt Végtelen stílusát.” – Amity Book Blog
„Feszültséggel és érzelmekkel teli regény.” – A Literary Perusal
„Az olvasó az izgalomtól remegve várja, mi jót tartogat a következő oldal.” – Lip Biter
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-203189
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2