Repeta

Vélemény írása a termékről

Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 90 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2019.09.16 20:40
 - Váradi György
Váradi György
2019.09.16 20:40
Nálunk is kapható Bryan Lee O’Malley új remekműve a Repeta.
Mit is jelent ez?
1. Ételfogás ismételt kérése
2. Ismétlés (Ismétlés a tudás anyja.)
3. Új esély
4. (Esetünkben)” Minőségi (képregény)könyv igényes olvasóknak!”

A Fumax kiadó most is, mint mindig csúcsminőséget tett le az asztalra, de a szokásostól eltérően ez a képregényük kézikönyv méret. Ennek viszont nagyon örülünk, mert így könnyen magunkkal vihetjük buszra, vonatra, metróra, hévre… szóval ideális útitárs. Kiknek is?

Bárkinek, aki a negyedik pontba tartozónak érzi magát és szereti az igényes, szellemes (néha szó szerint) fordulatos olvasmányokat.
Szeretni fogják a mangafanok, a Scott Pilgrim rajongók és mindenki, aki kicsit ki szeretne szakadni a szuperhősös történetek áradatából.

Szerethető ez a könyv, mert rólunk szól. Rólad, rólam, a néniről a negyediken, a sarki fűszeresről… Az életről szól. Minden nap több tucat, több száz döntést hozunk. Ezek néha jól sülnek el, máskor viszont katasztrofálisan. Mindenkinek eszébe jutott már, mi lett volna ha…?! De sajnos csak ábrándozni tudunk utólag arról, mit tettünk volna másképp, majd menni tovább az úton.
Mi lenne viszont akkor, ha a rossz dolgokat meg nem történté tehetnénk? Ha lenne esély, visszacsinálni azt, amit elszúrtunk. Vajon jobbá válna az életünk, vagy még nagyobb bajt idéznénk a nyakunkba?

Főhősnőnk Katie, egy nap esélyt kap arra, hogy valamit helyrehozzon múltbeli baklövései közül. De csak egy dolgot. (Ki hinné el, hogy ez valóban megtörténhet?) Katie sem, de azért tesz egy próbát, hisz mit veszíthet? És működik. Hibáztatható, ha ezek után szeretné az életét minden téren rendbe szedni? Ugye nem? Sajnos azonban a szabályok egyszerűek, mindenkinek csak egy esély jár. És aki megszegi ezt az egyszerű szabályt, annak meg is kell fizetnie az árát…!

Bryan Lee O’Malley bájos rajzai és friss, fiatalos szövege elvisz minket egy misztikus utazásra a mindennapokba. Egy modern tanmesével hívja fel a figyelmünk a következő tanulságokra:
- Ne a múltban élj, ne azon rágódj állandóan, mit rontottál el! Tanulj a hibáidból és lépj tovább!
- Mindenkinek jár egy második esély.
- A szabályok nem véletlenül vannak kitalálva, próbáld betartani őket!
- …
Ehh, dehogy ezek voltak a sztori mondanivalói, egy dolog a fontos: Mindig legyen nálad egy tartalék gomba! De vigyázz, könnyű rákapni az ízére, és akkor tuti Repetázni fogsz! ;)
simplepay_hu_v2 kandh_v2