2.kötet - Nietzsche

2.kötet - Nietzsche

Nietzsche afféle enfant terrible volt a filozófia történetében, és gondolatai nem holmi friss levegőt, hanem hatalmas erejű szélfúvást jelentettek a filozófia tudomány történetében. Nietzsche határozottan szakított a múlt filozófiai hagyományaival, és az értelem csalóka szárnypróbálgatásaival, és a kereszténységre jellemző szolgalelkűséggel szemben felállította az ember feletti ember alakját, aki a konvencionális értékeket megdönti, és derűsen elfogadja a hatalom akarása által vezérelt sorsot.

Formátum:
Szakirodalom
Szállítás GLS futárral:
1-2 munkanap
Szállítás Foxpost automata:
2 munkanap - ha 08 óráig megrendeled
Borító:
Kemény
Kiadó:
Líra Könyvkiadó
Státusz:
Készleten
Brand :
kepregenymarket
Kiadás éve:
2022
Raktáron
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Nietzsche afféle enfant terrible volt a filozófia történetében, és gondolatai nem holmi friss levegőt, hanem hatalmas erejű szélfúvást jelentettek a filozófia tudomány történetében. Nietzsche határozottan szakított a múlt filozófiai hagyományaival, és az értelem csalóka szárnypróbálgatásaival, és a kereszténységre jellemző szolgalelkűséggel szemben felállította az ember feletti ember alakját, aki a konvencionális értékeket megdönti, és derűsen elfogadja a hatalom akarása által vezérelt sorsot

FEDEZZE FEL A FILOZÓFIA MEGISMERÉSÉNEK EGY ÚJ ÚTJÁT!

A filozófia történetének bemutatása akadémikus szigor nélkül, a legközérthetőbb formában

  • HOGYAN LELJÜK ÖRÖMÜNKET A FILOZÓFIÁBAN?
  • A NAGY FILOZÓFUSOK GONDOLATAI, TUDOMÁNYOS PONTOSSÁGGAL… …MÉGIS ÉRTHETŐEN ÉS SZÓRAKOZTATÓAN
  • A nagy gondolkodók művei kétségkívül a kultúrtörténet nélkülözhetetlen mérföldkövei. Ennél azonban még sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak. Folyamatos reflexióra és a kritikai gondolkodásra ösztönöznek, ugyanis olyan alapvető kérdéseket vetnek fel, amelyekre – valamilyen formában – minden ember választ keres. Mi az igazság? Mi a jó? Mi a valóság? Hogyan cselekedjünk helyesen?
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789633800002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!