A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Szerző:
Dr. Stuart Farrimond
Nyelv:
magyar
ISBN:
9789634335689
Borító:
keménytáblás, cérnafűzött
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
EAN:
9789634335689
Kiadás éve:
2019
Webshop készlete: Raktáron
6 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!  Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-174528
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2