A konyhamészáros kézikönyve

A konyhamészáros kézikönyve
A konyhamészáros kézikönyve
Szerző:
Proháczik János, Csáki József
Nyelv:
magyar
Borító:
puhatáblás
Oldalszám:
247
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786156788382
Kiadás éve:
2024
Webshop készlete: Raktáron
4 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték. A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-229742
Tömeg
300 g/db
simplepay_hu_v2 kandh_v2