A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben
A magyar bor a szakácsművészetben
Nyelv:
magyar
ISBN:
9786155496011
Borító:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
111
Kiadó:
Hermit Könyvkiadó
EAN:
9786155496028
Kiadás éve:
2014
Webshop készlete: Raktáron
2 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-132267
Tömeg
200 g/db
simplepay_hu_v2 kandh_v2