Dűne – Atreides-ház 3.kötet

Dűne – Atreides-ház 3.kötet

A New York Times bestseller-regény, a Dűne: Atreides-ház először jelenik meg képregényként Brian Herbert és Kevin J. Anderson tolmácsolásában, akik az eredeti Dűne alkotójának, Frank Herbertnek a jegyzetei alapján írták meg az alapanyagul szolgáló könyvüket, illusztrátorként pedig Dev Pramanik (Paradiso) közreműködött.

Szerző:
Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Rajzoló:
Dev Pramanik
Formátum:
Képregény
Borító:
Kemény
Oldalszám:
112
Fordító:
Tamás Gábor
Kiadó:
Gabo Kiadó
Státusz:
Készleten
Brand :
kepregenymarket
Kiadás éve:
2022
Webshopunkban:
Raktáron
V26 Bolt :
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az ifjú Leto apja halála után az Atreides-ház fejévé lép el, Duncan Idaho pedig elindul az úton, melynek végén Leto fegyvermestere lesz. A Harkonnen báró azonban nem vesztegeti az idejét, és lecsap az ifjú hercegre. A Harkonnenek és Atreidesek közti több évszázados viszály új fejezetéhez ér. 

Shaddam koronaherceg eközben apja örökébe lép a trónon, és Pardot Kynes, akit a fremenek immár prófétának tartanak, tovább dolgozik azon, hogy a sivatagbolygót oázissá változtassa.

A New York Times bestseller-regény, a Dűne: Atreides-ház először jelenik meg képregényként Brian Herbert és Kevin J. Anderson tolmácsolásában, akik az eredeti Dűne alkotójának, Frank Herbertnek a jegyzetei alapján írták meg az alapanyagul szolgáló könyvüket, illusztrátorként pedig Dev Pramanik (Paradiso) közreműködött. Jelen gyűjtemény a Dűne: Az Atreides-ház 9-12. füzetét tartalmazza.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789635663545
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2