Frontvonalban

ÚJ
Frontvonalban
Frontvonalban
Frontvonalban
Frontvonalban
Frontvonalban
Frontvonalban
Szerző:
Joe Sacco
Korlátozott darabszámban:
ezért csak előrefizetéssel rendelhető (bankkártya vagy előre utalás)
Formátum:
Képregény
Kiszállítás :
Következő munkanap
ISBN:
978-963-278-709-1
Borító:
Kemény
Oldalszám:
208
Kiadó:
CserKiadó
Státusz:
Készleten
Méret:
195 x 265 mm
Brand :
kepregenymarket
Kiadás éve:
2024
Webshopunkban:
Raktáron
V26 Bolt :
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
7 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A világ legkiválóbb képregényes riportere újságírói munkáit gyűjtötte össze a Frontvonalban című kötetben, benne az Irakban szolgáló amerikai hadseregről szóló, az Egyesült Államokban soha nem publikált cikkekkel. Az elmúlt évtizedekben Joe Sacco – akit Christopher Hitchens korunk „erkölcsi rajzmesterének” nevezett – egyre inkább a rövid, rajzos újságírás felé fordult, hogy a világban dúló háborúk helyszíneiről tudósítson. Az itt olvasható, fekete humorral fűszerezett riportjai is igazolják, hogy Sacco napjaink egyik legjelentősebb haditudósítója.
Az „Akik nem kellenek” című írásában a Málta szigetén partot érő afrikai menekültek sorsát követi nyomon; a „Csecsen háború, csecsen nők” a kaukázusi özvegyek vég nélküli megpróbáltatásait mutatja be; a „Kusínagar” pedig India érinthetetlenjeinek életébe enged betekintést, akik „utolsó erejükkel kapaszkodnak ebbe a világba”. További munkái gázai csempészalagutakba, Milan Kovacˇevic' boszniai hadúr hágai perébe, valamint a közelmúlt amerikai történelmének legsötétebb fejezetébe, Abu Ghraibba szólítják Saccót. Egy amerikai katonákkal közös küldetésen pedig – az Egyesült Államokban soha nem publikált cikkekben – szembesül az iraki háború nyomorúságával és abszurditásával.
Frontvonalban Sacco legérettebb, legjobban sikerült munkái közé tartozik, és remekül példázza, hogy az első számú karikaturista olyan erővel képes megörökíteni az emberi tapasztalatokat, amilyenre a média más területei gyakran képtelenek.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789632787091
Státusz
ÚJ    
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2