Gyümölcsfélék a táplálkozásban

Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Nyelv:
magyar
Borító:
puhakötés ragasztva
Oldalszám:
76
Kiadó:
Belső EGÉSZ-ség kiadó
EAN:
9786155144660
Kiadás éve:
2024
Webshop készlete: Raktáron
2 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-228853
Tömeg
200 g/db
simplepay_hu_v2 kandh_v2