Harry Potter és az azkabani fogoly - Illusztrált kiadás

Harry Potter és az azkabani fogoly - Illusztrált kiadás
Harry Potter és az azkabani fogoly - Illusztrált kiadás
Szerző:
J. K. Rowling
Kiszállítás :
1-2 munkanap
Kötés:
keménytáblás, védőborítóval
Nyelv:
magyar
ISBN:
9789633249390
Oldalszám:
336
Kiadó:
Animus Könyvek
EAN:
9789633249390
Kiadás éve:
2021
Webshop készlete: Raktáron
9 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Sötét Nagyúr most erőtlen s magányos. Hívei elfordultak tőle. Szolgája tizenkét éve rabságban senyved. Ma este, még éjfél előtt, a szolga kiszabadul, és visszatér urához. Segítségével a Sötét Nagyúr erőre kap, s hatalma rettentőbb lesz, mint valaha.
Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott. Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.
Harry harmadik évét a Roxfortban baljós ómenek kísérik. Egyre inkább feltárul előtte saját múltja, és Voldemort leghűségesebb szolgájával is farkasszemet kell néznie.
A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat harmadik kötetében.Hasonló termékek
Adatok
Gyártói cikkszám
9789633249390
Cikkszám
b-201873
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2