Hungarian Culinary Art

Hungarian Culinary Art
Hungarian Culinary Art
Szerző:
Hajni István, Kolozsvári Ildikó
Nyelv:
magyar-angol-olasz-n
ISBN:
5999880987189
Kiadó:
Castelo Art Kft.
EAN:
5999880987189
Kiadás éve:
2009
Webshop készlete: Raktáron
2 472 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar Konyha Legjobbjait. Receptek: Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke, Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos, Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó "Hajni módra", Lángos, Töltött paprika, Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel, Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék, Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi töltött káposzta, Hortobágyi húsos palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés borda, Stefánia vagdalt. Desszertek: Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska, Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta, Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej, Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-125860
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2