Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Szerző:
Bernhard Gahm
Nyelv:
magyar
ISBN:
9786155178214
Borító:
puhatáblás
Oldalszám:
124
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
EAN:
9786155178214
Kiadás éve:
2012
Webshop készlete: Raktáron
2 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-172388
Tömeg
382 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2