Húsiparosok kézikönyve

Húsiparosok kézikönyve
Húsiparosok kézikönyve
Szerző:
Dr. Alpáry Imre, Dr. Szirányi Tibor
Nyelv:
magyar
Borító:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
132
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786156603364
Kiadás éve:
2023
Webshop készlete: Raktáron
3 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Ez a könyv egy igazi hiánypótló mű, annak ellenére, hogy még az 1940-es években jelent meg. Igazi értékét az adja, hogy igazi útmutató és kézikönyv mindazok számára, akik a húsiparban tevékenykednek, mert lexikonszerűen cikkről-cikkre leír mindent, amit ezen a területen tudni kell.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-216317
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2