Magyar fűszeres növények termelése, gyűjtése, alkalmazása

Magyar fűszeres növények termelése, gyűjtése, alkalmazása
Magyar fűszeres növények termelése, gyűjtése, alkalmazása
Szerző:
Varró Aladár Béla
Nyelv:
magyar
Borító:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
132
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786156603371
Kiadás éve:
2023
Webshop készlete: Raktáron
3 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A fűszereket, mint annyi sok mást, Kelet adta nekünk. Amióta a rómaiak hódításaik révén megismerkedtek a keleti tartományok ínycsiklandó ételeivel, Nyugat nem volt képes többé nélkülözni elkészítésük varázsvesszejét, a fűszereket.

A hazai fűszeres növények majdnem mind gyógynövények is, tehát nem hogy ártanának, de bizonyos irányban még támogatni képesek a szervezetet az egészség megtartása, illetve visszaszerzése iránti munkájában.
Amikor növényi fűszereinkkel ízesítjük ételeinket, tulajdonképpen a hyppokrateszi tételt valósítjuk meg, hogy a táplálékunk egyúttal gyógyszer is legyen.
Könyvünk számtalan hasznos tanácsot ad egyrészt a fűszeres növények termeléséhez, másrészt azok gyakorlati alkalmazásához.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-216316
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2