Szeress jobban!

Szeress jobban!
Szeress jobban!
Szerző:
Lakatos Levente
Borító:
puhatáblás
Oldalszám:
602
Kiadó:
Dopamin
EAN:
9786158191067
Kiadás éve:
2024
Webshop készlete: Raktáron
5 499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Aranykönyv-díjas regény

Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?
Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet.

Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik!
Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-219198
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2