Thor - Újjászületés

Thor - Újjászületés

A Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 6.kötete

Kiszállítás :
Következő munkanap
Borító:
Kemény
Státusz:
Készleten
EAN:
977253294803718006
Brand :
kepregenymarket
Webshopunkban:
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Visszatérve a hatalmas Marvel-hősök soraiba, az asgardi viharisten újra egyesült a halandó dr. Donald Blake alakjával. Együtt kell szembenézniük a misztikus északi királyság örökségével és a halhatatlan hősök felélesztésével – ám egy olyan világban, ahová talán nem akarnak visszatérni.
A gyűjtemény a Thor (3. széria) 1-6. számát tartalmazza.


A történet előzményei:

Az egykoron istenekként tisztelt büszke, harcias asgardi nép jóval a halandók világán túlról származott. Egy se volt híresebb közülük, mint Odin király fia, egy olyan harcos fejedelem, aki a Földre érkezvén egyszerre élte a sánta orvos dr. Donald Blake, illetve a Bosszúangyal Thor kettős életét.
Az asgardiak csakis egyvalamiben voltak biztosak, mégpedig a Ragnarök, vagyis mindenek alkonyának eljövetelében.
Ebben jövendölték meg, hogy miként vesznek majd oda a királyságukkal együtt egy mindent elsöprő háborúban. Thor féltestvére, Loki aztán szándékosan rászabadította a Ragnarököt Asgardra és lakosságára, hogy így álljon bosszút az őt ért számtalan gyalázatért.
Ám mint Thor kiderítette, a Ragnarök nem a világ végével volt egyenlő, hanem az élet és újjászületés egy olyan ciklusának lezárultával, melyet a leírhatatlan hatalmat birtokló Árnyak Felett Ülők teremtettek.
Eme önjelölt istenek feletti istenek a Ragnarök erejéből táplálkoztak, ők ejtették az asgardiakat ebbe a sokezer éves csapdába, akik minden egyes alkalommal egyre gyengébben tértek vissza.
Thor szembeszállt az Árnyak Felett Ülőkkel, majd egy hősies, önfeláldozó pillanatában elvágta a sors fonalát, és ezzel megtörte az asgardiakat rabul ejtő körforgást. Munkája végeztével az istenek mély álmába merült, hogy onnan csak akkor térjen vissza, amikor újfent szükség lesz rá…

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
977253294803718006
Tömeg
100 g/db
simplepay_hu_v2 kandh_v2