Transformers: Éljen Megatron!

Transformers: Éljen Megatron!
Szerző:
Shane McCarthy, Simon Furman
Rajzoló:
Guido Guidi
Formátum:
Képregény
Borító:
Kemény
Oldalszám:
432
Státusz:
Készleten
Méret:
192x284
Brand :
kepregenymarket
Kiadás éve:
2022
Webshopunkban:
Raktáron
V26 Bolt :
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
12 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Földön: megérkeztek az ÁLCÁK, és MEGATRON serege porig rombolja New Yorkot. Az AUTOBOTOK felett aratott győzelmüket követően könyörtelen pusztító hadjáratba kezdenek a városban. Az amerikai hadsereg pillanatok alatt alulmarad, és a támadások az ország más részeire is kiterjednek.

A Kibertronon: a vereség árnyékában az AUTOBOTOK elrejtőznek, és megpróbálják rendezni soraikat. Vezetőjük, OPTIMUS FŐVEZÉR megsérült, és ellátásra szorul. Energontartalékaik kifogyóban. Terjed a szóbeszéd, hogy áruló férkőzött soraikba, a Raj pedig elsöprő erejű támadásra készül. És az AUTOBOTOK többsége egyvalamit nem tud:
MEGATRON megszerezte azt az eszközt, amelynek birtokában övé lehet a végső győzelem.

De nincs minden veszve. A Földön előkerül egy óriási erejű fegyver, Spike Witwicky pedig titkos küldetésre indul az ÁLCÁK ellen. A Kibertronon harcedzett szövetségesek bukkannak fel, és az
AUTOBOTOK előtt ismét megcsillan a remény szikrája. Ebben a vaskos gyűjteményben szemtanúi lehetünk győztes és vesztes csatáknak, történelemformáló eseményeknek, valamint az AUTOBOTOK és ÁLCÁK között időtlen idők óta dúló harc következő fejezetének.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
9789634702238
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2