Blog

Egérőrség

kepregenymarket
Egérőrség
Egy egér élete nem csak játék és mese...
1152 ősze igen nehéznek bizonyult, és a télre való megfelelő felkészülést hátráltatta az Éjfél által szervezett lázadás.
Egy egér élete nem csak játék és mese...
1152 ősze igen nehéznek bizonyult, és a télre való megfelelő felkészülést hátráltatta az Éjfél által szervezett lázadás. Most, hogy helyre állt a rend, az Őrség szembesült a ténnyel, beköszöntött a tél és Óvrejtek nem rendelkezik elegendő ellátmánnyal. Az őrök kis csoportjai követként járják a fagyott pusztát, hogy orvosolni tudják a helyzetet. Védegerek három csapata járja a zord téli tájat, hogy eleséget és gyógyírt és támogatást szerezzenek az Őrség részére. De minden megtett mérföld kettő télen...
A tél azonban nem csak számukra kegyetlen. Mohó szemek lesik minden lépésüket és csapdák sora nehezíti az amúgy is nehézkes haladást.
Ráadásul fény derül arra is, hogy Éjfél lázadása kiterjedtebb volt, mint azt elsőre hinni lehetett, és a megfogyatkozott készletekért is ők felelősek. És nem is mindenki érdeke, egy erős szövetség létrejötte az egerek között. Mindezek után nem csoda, hogy a halál itt settenkedik körülöttünk, hogy elragadja legjobbjainkat. Ebben a nehéz helyzetben csak egy biztos: a legendák sosem halnak meg!
David Petersen mesteri képregénye kicsik és felnőttek számára egyaránt varászlatos és elbűvölő szórakozást rejt, közel kétszáz gyönyörű oldalon kalauzolva minket meseszép birodalmában.
simplepay_hu_v2 kandh_v2