Blog

Free 2021 nyár

kepregenymarket
Free 2021 nyár

Oda vagy a képregényekért, de az elmúlt évek képregényes dömpingjei miatti gazdagabb választék és sok megjelenés miatt gyakran csak kapkodod a fejed? 

  Szereted az exkluzív, máshol nem közölt vagy ritka, már beszerezhetetlen képregényeket? Tűzbe hozna néhány tehetséges, de még ismeretlen alkotó eddig csak asztalfióknak készült képregényének kézbe vétele? Ha ezeknek csak egy része is igaz rád, akkor a Free képregényújság a Te lapod.

Igyekszünk izgalmas, érdekes képregényeket bemutatni ajánlóinkkal. Ugyanakkor törekszünk arra is, hogy teret adjunk ismert és még pályakezdő alkotóknak beszerezhetetlen, vagy még sosem publikált – esetleg direkt az adott lapszámhoz készült – képregényeit leközölni. Hogy juthatsz hozzá ehhez az izgalmas csemegéhez? Egyszerű.

Lepd meg valamivel magadat vagy szeretteidet a webshopunk széles kínálatából legalább 5000 Ft értékben, és a csomagodba ajándékként belekerül a Free képregénymagazin is.

Az első szám képregényei:

André Franquin Sötét gondolatai, melyből kiderül, hogy egy világvége még nem az egész világ vége. Haui József „sötét gondolatai” a mesék helyzetéről és a mai világban betöltött szerepéről. Pilcz Roland Tivadar és Ernő gyűjteménye, melyet már lassan egy „évtizede” készített a Schönherz Iskolaszövetkezetnek. Lukács Eszter és Szebeni Péter bemutatják a szeretet és az önzetlenség gyógyító erejét megható történetükben. Képregényajánlók: Olvashatsz a fenti képregények mellett cikkeket a Spawnról, a legutolsó, 21-es kötet alapján; Farkas Lajos Megváltásáról; Zórád Ernő kalandozásáról a Néma revolverek városába; illetve arról, miért érdemes fellapozni a Fekete-Fehér Kockás egy-egy lapszámát.

simplepay_hu_v2 kandh_v2