A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Szerző:
Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid
Nyelv:
magyar
Borító:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
231
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786156385581
Kiadás éve:
2022
Webshop készlete: Raktáron
3 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit.
Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-209873
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2