Befőzés és tartósítás

Befőzés és tartósítás
Befőzés és tartósítás
Szerző:
Cosima Bellersen Quirini
Nyelv:
magyar
Borító:
puhatáblás
Oldalszám:
144
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
EAN:
9786155723667
Kiadás éve:
2024
Webshop készlete: Raktáron
3 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig
élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-221165
simplepay_hu_v2 kandh_v2