Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Szerző:
N. Nagy Sándor
Nyelv:
magyar
Borító:
puha kötés
Oldalszám:
48
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786156603043
Kiadás éve:
2023
Webshop készlete: Raktáron
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-213327
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2