Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése
Halak, vadak elkészítése
Szerző:
Stőgermayer Antal
Nyelv:
magyar
ISBN:
9786155496165
Borító:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
190
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786155496165
Kiadás éve:
2015
Webshop készlete: Raktáron
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-145014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2