Húsipari szakkönyv

Húsipari szakkönyv
Húsipari szakkönyv
Szerző:
Kertész István
Nyelv:
magyar
Borító:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
96
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN:
9786156603456
Kiadás éve:
2023
Webshop készlete: Raktáron
3 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.

A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-217404
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2