Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben
Szerző:
Lizzie Streit
Nyelv:
magyar
ISBN:
9789632786506
Borító:
keménytáblás
Kiadó:
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
EAN:
9789632786506
Kiadás éve:
2021
Webshop készlete: Raktáron
4 395 Ft
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.
A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-202431
Tömeg
576 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2