Omega-3 szakácskönyv

Omega-3 szakácskönyv
Omega-3 szakácskönyv
Szerző:
Michael van Straten
Nyelv:
magyar
ISBN:
9786155005039
Borító:
füles, kartonált
Oldalszám:
144
Kiadó:
Zafír Press
EAN:
9786155005039
Kiadás éve:
2013
Webshop készlete: Raktáron
3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni küzdelemben, a stroke-megelőzésben, és az egészséges agyműködés és kiegyensúlyozott hangulat megőrzésében. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet, ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt. Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre. Bár az olajos húsú halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-173564
Tömeg
480 g/db
simplepay_hu_v2 kandh_v2