Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A szőlőműveléssel és a borászattal kapcsolatos ismeretek fontos szerepet játszanak még napjainkban is, mert a huszonegyedik század embere számára is fontos tényező, hogy minőségi szőlőből jó bort fogyaszthasson.
Ennek előfeltétele az, hogy a szőlő- és bor kezelését ismerje a gazda, amit tanulás nélkül nem lehet elsajátítani. Ezért fontosak az írott források, szakkönyvek, tankönyvek, amik eligazítanak a tennivalókban. A legtöbb és igazán színvonalas szőlészeti és borászati könyv a tizenkilencedik század vége, a huszadik század eleje körül íródott. A ma embere is fontos ismereteket meríthet ezekből.
A korszak meghatározó szerzői közé tartoznak az alábbiak: Szilárd Gyula, Pettenkoffer Sándor, Szilágyi János, Molnár István, Gyürky Antal, Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid.
Ennek előfeltétele az, hogy a szőlő- és bor kezelését ismerje a gazda, amit tanulás nélkül nem lehet elsajátítani. Ezért fontosak az írott források, szakkönyvek, tankönyvek, amik eligazítanak a tennivalókban. A legtöbb és igazán színvonalas szőlészeti és borászati könyv a tizenkilencedik század vége, a huszadik század eleje körül íródott. A ma embere is fontos ismereteket meríthet ezekből.
A korszak meghatározó szerzői közé tartoznak az alábbiak: Szilárd Gyula, Pettenkoffer Sándor, Szilágyi János, Molnár István, Gyürky Antal, Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-210195
Tömeg
300 g/db