Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
Szerző:
Michael Otto, Stephan Otto, Wolfgang Otto
Nyelv:
magyar
ISBN:
9789631366013
Borító:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
320
Kiadó:
Corvina Kiadó
EAN:
9789631366013
Kiadás éve:
2019
Webshop készlete: Raktáron
12 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Kedvencekhez
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Az impozáns, mintegy 100 egész oldalas, színes ételfotóval és számos állat-, illetve fázisfotóval illusztrált album minden húsimádó álma, mert a gyönyörűen fotózott, ínycsiklandó húsételek elkészítésének leírása mellett rendkívül alapos ismeretekkel vértezi fel az olvasót. Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba... Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
b-177257
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu_v2 kandh_v2